Sitter på jobbet...

... och skulle ha slutat kl 22. Den arbetskamrat som ska jobba natt har varit i Thailand i 6 veckor och skulle komma hem nu i dagarna men hon dök inte upp ikväll & hon blev bestulen på sin mobil där borta så hon går inte att nå. Ingen vet väl egentligen om de kommit fram ens..! Men hoppas hon bara ligger och sover av jetlag...

Daniel är en ängel som kom och jobbar natt istället för henne. Trots att han jobbar till kl 14,30 idag! Själv ska jag hem nu och sova. Ska på möte till lönecenter imorn fm och prata med alla damer på lönecenter som jag ska arbeta ihop med under praktiken. Ska fika ihop med dem. Trevligt :)

Har städat, tagit ner adventsstjärnorna och det sista från julen samt tvättat och grejat hela dan hemma idag innan jobbet. Så nu är jag trött i fötterna!

Godnatt.

Snygg håruppsättning

Nu är det vitt ute igen.. Kommit över 1 dm sen igårkväll. Tyvärr är det dock plusgrader... Var dock väldigt skön snö att åka på i backen i söndags och skidlektionen gav en del nya kunskaper... Var dock helt slut i kroppen på kvällen :-P Vi tog en lugn film- & spelkväll; min bror kom hit & vi spelade Settlers sen såg vi först Harry Potter-filmen. Har tänkt se alla, har bara sett den första (men det var länge sen så därför såg vi om den) Det är riktigt spännande! Ser fram emot de nästkommande filmerna..

Är trött idag.. Vet inte varför egentligen... Jobbade några timmar igår men inte så länge.. Ska jobba några timmar ikväll med & sen 7-11.30 imorn bitti, så det blir väl lagom kul att gå upp då som vanligt... :-P Är lika trött oavsett om jag sover 7 eller 9 timmar tycker jag.. Störande.

Imorn kväll blir det It´s complicated med mamma sen måste jag packa t S-holm. Dags för träff igen på torsdag och som vanligt stannar jag kvar hos Anna & Charlie över helgen. Det blir utgång samt fika med en gammal klasskamrat från mellan- och högstadiet på lördag. Skoj. Var länge sen jag var ute nu så ska bli kul. Vi ska laga god mat med och ta en slapparfredag m några vänner...

Tänkte lägga upp en video på en himla snygg håruppsättning som jag någon gång ska försöka mig på. Men mitt hår måste nog bli lite längre först...



Dans - there´s nothing like it!!

Afron igårvar superskoj!! Så HIMLA kul!!! Och asjobbigt!! Som dans är... Det är verkligen den bästa motionsform som finns - och roligt som bara den! Otroligt populärt pass också, blir fullt snabbt! Ska försöka köra det nu varje vecka... Har till min stora glädje också fått reda på att vår favorit-streetlärare Therese, som snart kommer tillbaks fr ett halvår i Asien, ska hålla en extrakurs i street för vuxna på fredagar via Folkuniversitetet! Tjoho!! Vilken lycka! :) Så mitt dansande är förhoppningsvis även denna termin räddat! :) 

Tekakorna jag bakade igår blev hjärtformade :) Använde en pepparkaksform i form av ett stort hjärta - det såg lite godare ut då! Bild kommer... :) Brödet blev dock för sött.. Tyckte det var mkt socker (1dl) för ett matbrödrecept (till 1 pkt jäst & 1 l mjöl) när jag mätte upp det men reflekterade inte över det mer förrän jag satte tänderna i det nybakta brödet! Men men.. det var ju inte äckligt direkt, nybakt bröd är alltid nybakt bröd ;) Nästa gång ska jag dock minska mängden med hälften minst. Socker är ju inte gott i för stora mängder, eller hur A-B? ;)

Blev igår inbjuden till förhandsvisningpå Meryl Streeps nya film It´s Complicated - en romantisk komedi verkar det vara.. Brukar inte finnas några biljetter kvar de få ggr jag blir inbjuden till förhandsvisning men denna gång hade jag tur! Meryl Streep är mammas favoritskådespelerska och vi har gråtit tillsammans till Broarna över Madison County flera gånger.. Otroligt vacker, bra och sorglig film.. Inte en av de där med det klassiska lyckliga slutet heller som annars ibland är skönt att vänta på... Så självklart fick det bli en mor & dotter-film på onsdag :)

Här är en länk till filmens trailer.

Imorn tänker jag göra ingenting - skönt! Och skidläraren är bokad till kl 10 på söndag. En grupp med 3 damer skulle köra i gröna/blå backen då och hon trodde det skulle kunna passa mig.. Det tror jag med. Hoppas kunna slipa på tekniken då.

Igår fyllde förresten mitt körkort 5 år - grattis!


Tekaksbak och hasselnöt

Idag ska jag baka tekakor efter detta recept. Ska bli mumsigt! Ikväll blir det också premiär för afro på Friskis, ska bli riktigt skoj!

Igårkväll var Mickan här och hjälpte mig färga håret. Brukar ju gå till frisören nuförtiden men min studentekonomi erbjöd mig denna gång endast budgetfärgning och jag ville verkligen göra något åt min utväxt... Valde intensivtoning, som försvinner efter ca 8 veckor, dels för att det är skonsammare mot håret än permanent färgning, dels för att man då kan färga om det snart igen om man skulle bli missnöjd :) Har inga bilder på mig men Hasselnöt är färgen och ser ut såhär:



Var hos Malin med Nea igårkväll och käkade en väldigt god sallad som vi gjort och så såg vi på uppföljaren till Mitt stora feta grekiska bröllop, My life in ruins (på svenska: Min stora feta grekiska semester) Här är en trailer:





Imorn blir det jobb och på lördag tänker jag göra ingenting. Har tvingat N att göra ingenting med :-P Men på söndag fm blir det dock skidåkning igen och jag försöker nu boka en privat skidlärare till dess...

Nu blir det redovisning här.

Sälenstuga bokad och här är lite nyårsbilder...

Jobbar natt igen. Sen är jag ledig fram till fre em. Skönt.

Nu är Sälen bokat - stuga för upp till 10 pers. Tor-sön v 6 åker vi upp. Ska bli roligt och mysigt. Det blir jag och N, Peter, Nea & Hasse, N:s 2 arbetskamrater + 1 vän t en av dem, sen antingen 2 kompisar till N eller 2 kompisar till Nea & Hasse... Fullt hus. Igår åkte vi i Yxbacken igen och igår var jag för första gången på säsongen inte lika rädd av mig så jag tog mig ner för den blå backen en 5,6 ggr och ramlade inte mer än kanske någon gång.. Heja :-P 

Tänkte lägga upp lite bilder från nyår. Det blev en lyckad middag med många finklädda människor och ett vackert dukat bord :)

Nyårsbordet med den fina granen i bakgrunden :)





Och gästerna...



Värdparet m nyinköpta kläder dagen till ära :)



En vack... tja.. en bild.. m Jennie i...
Jag är iaf väldigt nöjd m mitt lockiga hår och bronssminkning...
:)



Måste vara lite fåfäng och lägga in en bild på min snygga målning
på naglarna som jag lyckades med så bra
;)



Nästan en exakt likadan bild togs för 3 år sedan, H & N regisserade upp
ungefär samma scen igen
..





Jennie hade roligt m Peters hår och min hårspray..





Grabbarna grus som alltid när det är fest



N gjorde en 007




"Happy New Yeeeeeeear, Happy New Yeeeeeear"...



Bio-rekommendation!

Kan förresten rekommendera både filmerna Avatar och Sherlock Holmes! Såg Avatar på premiären strax innan jul och Sherlock Holmes i tisdags. Båda två var bra men framförallt Avatar är verkligen sevärd! Så otroligt vackra färger och fint budskap (samtidigt som den är actionfylld för den som gillar det ;) )...

Kolla in trailern för Avatar här.

Hej 2010!

Ja.. hrmm.. som jag misstänkte så blev det inget blogg-uppdaterande sen innan jul precis... Och första dagarna nu i januari jobbar jag mycket så det har inte funnits tid.. (men det är väl ingen som läser detta mer än svärmor & svägerskan ändå :-P)

Kommer lägga upp lite bilder från bl.a. nyår här men just nu kan sägas att julafton nere i Gamleby var mysig och inleddes med pulkaåkning i massa massa snö :) Sen blev det jullunch, Kalle Anka och julklappsutdelning hos svåger med familj inne i Västervik och även lite "julklappslek" på kvällen i G-by... Stannade kvar där över juldagen och på annandagen var det jul hos bror & mamma + sambo... Trevligt. Skulle firat jul en tredje gång hos pappa i mellandagarna men han var sjuk så det blev bara en snabbvisit.

Nyårsafton blev det nyårsmiddag hemma hos oss, precis som förra året, med nästan samma människor... Det var trevligt. Vi provade att göra helstekt entrecóte till huvudrätt, blev rätt lyckat.. (Eller rättare sagt; N skötte huvudrätten - han är ju bäst på sånt, förrätt och dessert är mer min grej :-P) Hade införskaffat både ny outfit och smink på rea:n inför kvällen. Trevligt att klä upp sig när man kan :) Vi såg fyrverkerierna utanför Palace men sen väl inne på Palace var det ingen hit direkt.. det var fullt med folk och man skulle väl tillfredställa precis allas musiksmak den dagen.. :-/ Så det blev inte så långvarigt.. Nyårsdagen försvann sedan fort utan att vi gjorde ngt särskilt :-P

Har också invigt Yxbacken för säsongen och fortsatt jobba fort min skidfobi... Nu tar jag mig iaf ner för den gröna helt utan problem och har även klarat av att ta mig ner för den blå några gånger, även om det inte är på snyggaste vis eller helt utan att ramla... :-P Man fick säsongskort på Intersport när man handlade för en viss summa så nu har vi båda både skidutrustning (begagnade skidor på Blocket t mig och billiga pjäxor på Intersport, ny skidutrustning t N som åker mer) och liftkort.. så det är bara att ta bilen dit närhelst man vill när de har öppet... snabbt och enkelt. Ska åka några gånger innan vi förmodligen åker upp till fjällen i vinter.. Vi siktar på Sälen men det är antingen fullbokat eller jättedyrt många veckor.. men N hittade visst någon stuga på Blocket igår som han skulle ringa på.. Vi får väl se.

Har jobbat de flesta dagar sen i lördags, jobbar 2,5h till idag sen ska jag hem och göra klart mitt arbete i arbetsrätten som ska vara inne på söndag. Jobbar natt imorn och på sön sen får jag några dagar lediga...

Ska njuta lite av fredagkvällen idag :)

RSS 2.0