R.I.P Swayze

Dirty Dancing kommer alltid vara världens bästa film, särskilt nu när den underbare Patrick Swayze gått bort tragiskt i cancer. Jag ryser varje gång jag ser den. Så HIMLA bra film!! Slutscenen är det allra bästa, som de flesta nog tycker...

 


Veckan i bilder

Jaha. Kräftskivan förra helgen var lyckad. Mycket trevligt. Även om jag stod över paintball-"leken". Har lärt mig åka skidor i år, det får vara nog. En ny grej per år är lagom. Är fortf stolt över det :) 

I fredags var jag och Jenny på biopremiären av The Ugly Thruth. Mycket rolig romantisk komedi. Rekommenderas! Och faktiskt inte bara för tjejer, trots att vi trott det! Det handlade mycket om hur killar är och tänker (ur en killes perspektiv) så det hade varit roligt att höra åsikter från det motsatta könet där under filmen :) Sen i lördags var det fest här hemma, mycket trevligt. Blev Palace efter, dock tråkig musik. Längtar till Berlin och Köpenhamn i oktober.

Igår hälsade vi på Niclas systerdotter Nora som nu hunnit bli en månad gammal. Så himla söt! Passade på att besöka IKEA igen och köpa det vi missade för några veckor sen. Vi investerade i en ny kontorsstol (som jag sitter på nu) Dyr var den men 10 års garanti och om jag ska sitta framför datorn i princip i 2 år behöver man något ordenligt för ryggen!

Denna vecka är det dags för träff i S-holm igen tor-fre. Anna är i Las Palmas så jag får hennes lägenhet helt för mig själv :) Sen ska jag jobba natt lör och sön medan Niclas är på fest i Götet i helgen. Å ikväll blir det lite övning inför kulturnatten nästa helg, när vi som vanligt skall spela och sjunga - jag, pappa och "lille"bror. På Stadsbiblioteket bla. i år.

Här nedan några bilder från veckan som gått..



Kräftfest




Kräftfest




Lilla söta Nora



Nora i morbrors famn












(Det var en spännande historia med något som blåste iväg)




Den nyinköpta kontorsstolen (med den gamla skraltiga i bakgrunden)


Caj Karlsson

Alldeles underbar låt som Caj skrivit om sin dotter...




Kräftskiva, födelsemärken och lönehantering

Oj. Det var visst 2 veckor sen jag skrev här. Vad har hänt? Jo, nu jobbar jag inte bara natt längre (skönt) utan har gått på ett rullande 4 veckors schema med bara en helg natt/månad... Pluggar annars för fullt om dagarna, arbetsrätt och lönehantering just nu, mycket intressant. Springer till Friskis så ofta jag får tid för att vila ifrån studierna... Och ikväll är det dags för terminens första ki-box. Tjoho! :)

Igår var premiär på streetdansen termin 4 med en ny ledare eftersom Thessan är i Australien nu. Desirée, den nya tjejen, hade aldrig varit danslärare förut och hon dansade själv dancehall (en streetstil m influenser från Jamaicanska/sydamerikanska takter där man liksom har ett gung i kroppen genom varje rörelse) och frågade oss om vi ville att hon skulle lära ut street som var inspirerad av dancehall!! :) Åh jösses, såklart! Jag ville egentligen dansa dancehall denna termin men Studiefrämjandet hade inga kurser i det plus att en del från förra terminen skulle fortsätta så jag ville inte byta till något annat dansförbund.. Och tänka sig vilket sammanträffande! :) Det var sååå kul och sååå jobbigt för låren eftersom man dansar typ "sittande" hela tiden.

Imorn ska jag jobba morgon sen är det dags för kräftskiva utanför Ankarsrum, som förra året. Vi får väl se om lördagens hemliga aktivitet blir inställd pga regn precis som förra året, eller ej.. Är det paintball tänker jag dock inte vara med m tanke på hur låg min smärttröskel är och jag har hört att det inte direkt ska vara skönt att bli träffad av en paintball-kula :-O Förra året skulle det vara paintball så det är väl rätt stor chans att det blir så även i år. Vädret verkar bli som förra året dock.. uppehåll fredag, regn lördag. Den som lever får se.

Var på vårdcentralen idag angående två födelsemärken som jag vill att de tar bort. Fick medhåll från läkaren så hon skulle skicka en remiss till en privat kirurg. Bra. Det ena är eg inget födelsemärke (kallas för ngt som läkaren rabblade upp som jag inte förstod ngt av) utan mer som en "hudknöl" som hela mitt liv suttit vid hårfästet bak i nacken, är i vägen ibland och ser mest mysko ut så vill ta bort den.. Och Niclas gillar den inte ;)

Var lite fåfäng och experimentiell förut och provade att måla mina naglar som jag inte brukar, här nedan är resultatet (inte så vackert på nära håll, får väl ta bort det innan imorn) :)

Nu är det praktisk bokföring av löner som gäller.



RSS 2.0