En fullspäckad & trevlig vecka i S-holm & N-ping väntar

Så var 1:a advent förbi och julstämningen är ett faktum i vår lägenhet :) Pysslade hela dan igår och i söndags kväll med julmusik i bakgrunden. Gjorde ett eget litet arrangemang med mossa o ljus m.m. Tycker det blev sött :)

Och i köket står den här...


Det är himla skoj sånt här pysslande! :) Och tomtebroderiet, det tar sig också!

I söndags var det dop, trevligt. Mycket liv och rörelse. Har nu precis varit hos frissan och klippt topparna och tunnat ut håret.. Jag har ju så himla tjockt hår så det blir väldigt mycket hår helt enkelt efter ett tag. Skönt! Ska jobba 16-20,30 ikväll och imorn på dan blir det att packa inför S-holm; åker upp imorn kväll och kommer tillbaks på lördag. Nu tor, fre har vi vår sista distansträff för den här terminen och sen blir det jullov i 2 veckor. På torsdag kväll ska vi fika ngnstans och gå på julmarknaden i G:a Stan (det är ju SÅÅ mysigt!) Sen på fre kväll blir det vår tradition= en supergod pizza från Näckrosen-pizzabagaren :-P, innan vi beger oss ut i nattlivet på fre. Får sällskap på förfest hos Anna av Stefan och Jessica oxå, och Charlie är ju i Sverige för tillfället, så det blir skoj!

På lördag kväll står spelkväll hos Nea med henne & Hasse på schemat, efter att jag kommit tillbaks till N-köping vid 16.30 och gått på julkonsert kl 18..

Såå... fullt upp denna vecka. Men bara massa roliga saker :-P


Kommentarer
Postat av: Peter Andersson

Fint! Här är allt bra! Klart jag länkar till dig! ^^



Kram på dig!

2009-12-01 @ 13:54:34
URL: http://nkyu.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0