Ledig vecka med massa trevliga saker!

Tjoho! Äntligen sista natten denna vecka. Ledig en vecka och hela veckan kommer det hända trevliga saker! :)

Imorn (mån) ska solen visst lysa så då blir det nog solande och ev. badande. Nu när jag ska vända tillbaks dygnet med mindre sömn imorn hinner jag vara ute lite längre i solen med :)  På tis ska jag och John ta en tur ut till Bottna för att kolla in hur det ser ut där vi hade vår sommarstuga som vi sålde år 2000. Vi har inte varit där sen dess vilket inte är helt klokt, så dags att slå slag i saken! Spännande att se förändringarna i området och husen.. Ska också träffa Malin. Henne har jag inte sett på länge då hon varit på på västkusten i 4 veckor. Så det ska bli skoj! En tjejfilmkväll kanske! :) Ser faktiskt också fram emot att bara slå mig ner ensam hemma i soffan med Pringles och en bra film, något som jag i princip inte gjort i sommar alls eftersom jag bara jobbat natt och passat på att göra annat de ledíga veckorna!

På onsdag är det sen äntligen dags för Stockholm. Åker upp med svärföräldrarna som lämpligt nog skulle till Niclas farmor i Uppsala då. Då blir det först fika med Ted och Anton, två goa killar som var alldeles för länge sen jag såg! Klockan 16 slutar Anna jobbet så då blir det hem till henne och sen i vanlig ordning pizza från den trevliga pizzakillen på vid Näckrosens T-banestation och sen tänkte jag att vi kunde promenera runt vattnet i parken bakom Annas hus... Bra att gå ner pizzan lite :)

Sen på torsdag är det då dags för upprop och introduktion på nya utbildningen. Är en 2 årig KY-utbildning som lönespecialist, allt på distans med ca 1 träff i S-holm/månad, anordnad av Iterum AB. Det känns jättespännande och jag är verkligen laddad inför att fortsätta plugga, vilket känns kanon! Löneyrket ser väldigt positivt ut när det gäller jobbtillfällen (jämfört med turismbranschen där jag fått kämpa i flera år för att nu jobba på Scandic) och i Norrköping finns flera stora löneföretag. Lärarna berättade, när jag var uppe på intervju i maj, att företag från Norrköping hört av sig till Iterum just ang. förfrågan efter lönespecialister i Norrköpingsområdet. Så allt känns positivt och spännande! Mångda 40-talister sitter på lönejobben så snart blir det kanske tom brist på kompetent personal inom löneyrket. Det är introduktion torsdag och fredag med mat och gemensam aktivitet på torsdagen, spännande!

Vi fortsätter kl 9 med utbildningen på fredag så efter torsdagens gemensamma aktivitet blir det naturligtvis direkt hem till Anna för att svida om och sen ut till vårt favvoställe Hells Kitchen för att dansa loss ett par timmar innan det är dags för mig att sova igen! Alltid lika trevligt att komma upp till kära Anna och röja loss :) Vi kommer stå och banka på Hells portar kl 23! :-P

På fredag em händer sen det kanske mest trevligaste av allt denna vecka, nämligen hemkomst för min kära älskling som då rest runt ensam i 2 veckor i Kroatien. Ska bli så mysigt att ha honom hemma igen och se alla bilder och höra om alla äventyr som han varit med om!! *sakna* Helgen är sen reserverad åt oss hemma :)

Förresten, katten som vi hade som besökare här är äntligen på Fiahemmet. Jag ringde tidigt igår morse och de kunde komma förbi hotellet och hämta den själva vid 07.30 på morgonen. Skönt!

Nu ska jag jobba undan lite saker här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0