Dags för nattjobb 7 dagar i rad igen...

... och här hemma känns det ensamt nu när Niclas stuckit till Kroatien i 2 veckor. Så det kanske är lika bra att jag ska jobba ändå (men det är klart, hade jag inte jobbat hade jag också kunnat åka iväg ;)) När man är van att träffa någon varje dag märks det tydligt hur tomt det blir när denne åker bort. Men det är väl tur att avstånd bekräftar kärleken ;)

Det känns alltid jobbigt att jobba natt de första nätterna just för att man vet hur många nätter det är kvar i rad...:-S Men veckan rullar ju på som tur är och nästa vecka får jag se fram emot att åka upp till S-holm på onsdagen för upprop tor-fre på nya KY-utbildningen som lönespecialist. Ska bli spännande.

Som vanligt måste jag sova ett par timmar ikväll, brukar bli mellan 18-20, för att orka med natten. Skall dessförinnan ta fram dammsugaren och åka till Plantagen och försöka investera i lite nya växter. Tvätten från igår behöver plockas in med så visst finns det att göra...!

Kommentarer
Postat av: A-B

Hittade några fina växter då? Jag behöver också inhandla lite växter, för jag har inte många kvar efter sommaren.

2009-08-04 @ 22:26:00
Postat av: Lollo

Jo jag hittade en vit krysantemum till köksfönstret + en växt som såg lite ovanlig ut.. Vill egentligen inte ha just blommor utan egentl växter utan blommor just för att vi så lätt tar kol på blommorna... men det passade bra med vita blommor i det vita fönstret :) med svartvita krukor såklart :)

2009-08-05 @ 03:45:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0